Workshop Triggerpoints en Zelfbehandeling

Workshop Triggerpoint en Zelfbehandeling

Workshop triggerpoints

Voor wie

Deze workshop Triggerpoints en Zelfbehandeling is voor iedereen die geïnteresseerd is in spier-en fasciegerelateerde klachten en triggerpoints. Speciaal voor diegene die bij zichzelf triggerpoints wil leren behandelen. 

Inhoud

Workshop triggerpointsTriggerpoints zijn kleine verkrampingen in de spier, ook wel ‘spierknopen’ genoemd, die de pijn vaak afleiden naar een andere plek op het lichaam. De oorzaak van pijn ligt vaak op een andere plaats dan waar je pijn ervaart. Lees hier meer over triggerpoints. Ook is dit filmpje informatief.

 

Workshop triggerpoints

In de workshop leer je in een kleine groep van 4 tot 6 deelnemers alles over triggerpoints. Je gaat ook leren deze bij je zelf te behandelen met een massagebal en andere hulpmiddelen. Dit aan de hand van het praktische handboek van Clair Davies. Aan het eind van de middag ga je naar huis met een informatiemapje, een eigen massagebal en veel tips om thuis verder mee aan de slag te gaan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om lid te worden van een besloten Facebookgroep waarin je vragen, tips en ideeën met anderen die een workshop hebben gevolgd kunt uitwisselen.

Data 2018

1 september  van 13:30-16:30 uur
6 oktober van 13:30-16:30 uur

Data 2019

Data volgt

Lokatie

Ceramstraat 116 A
3328 SK  Dordrecht.
Parkeren voor de deur. Bus 5 stopt om de hoek op de Reeweg Oost.

Kosten

€60,00 inclusief koffie, thee, informatiemapje en massagebal.

Aanmelden