Lichaamsgerichte coaching

Lichaamsgerichte coaching
wanneer je klachten al langer bestaan of steeds verspringen.

massagepraktijk marion venmansLichaamsgerichte coaching helpt je meer bewustzijn te krijgen op het hoe en waarom van je klachten.

Je gedachten, je gevoelens en je fysieke lichaam geven je signalen over wanneer het goed voelt, waar het wringt, wat er anders kan, wanneer er rust nodig is of juist meer actie. Vaak ben je je niet bewust van deze signalen, negeer je deze, of weet je niet hoe je deze signalen kunt interpreteren. Je lichaam kan dan met nog sterkere prikkels komen om ‘gehoord’ te worden: met pijn…

Deze pijn is dan vaak niet meteen thuis te brengen, en na onderzoek bij de huisarts of misschien zelfs meerdere specialisten wordt er een etiket opgeplakt: onbegrepen of onvoldoende verklaarbare pijn. Je probeert van alles om er vanaf te komen, maar niets helpt voldoende.

Met lichaamsgerichte coaching help ik je om uit die verkramping, kluwen, pijn, vicieuze cirkel te komen. Dit zal ik doen door goed te luisteren, je een ruimer perspectief of kader te tonen, je te behandelen waar nodig, en je oefeningen en handvatten aan te bieden voor je dagelijks leven.

Meer lezen?

Bekijk dit filmpje om meer kennis over langdurige pijn op te doen.
Het behandelen van triggerpoints en myofasciale release zijn twee van de technieken die ik toepas.

Cadeau.

Je geeft jezelf een groot cadeau wanneer je op deze manier naar jezelf, je lijf en je klachten gaat kijken. Het levert je altijd wat op: minder pijn, meer wijsheid, meer ontspanning en een vrijer leven.

Neem contact met me op om stap voor stap richting een pijnvrij leven te gaan bewegen!